Kocaoğlu, "Oyuna sahip çık"

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu, Oyuna sahip çık
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 17:29

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Aziz Kocaoğlu, Buca'da yaptığı seçim çalışmasında, iktidar hakkındaki yolsuzluk ve rüşvet iddialarını gündeme getirerek, "'Hırsızlık yapmadım, kul hakkı yemedim' diyemezsin. Bir şeyi, neyi haksız alıyorsak, toplu iğneyi bile, o toplu iğnede 76 milyonun hakkı vardır. Bu dertten kurtulmak zorundayız" dedi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Buca Belediye Başkan adayı Levent Piriştina ile birlikte Buca'da seçim çalışması yaptı. Kocaoğlu, CHP eski İzmir Milletvekili Ahmet Ersin'in de katıldığı toplantılarda, iktidarı yolsuzluk ve rüşvet iddialarını gündeme getirerek vurdu. Kocaoğlu, Buca Erbaalılar Derneği'ni ziyaretinde, "Parayı bütçeden almadım' demekle "hırsızlık yapmadım, kul hakkı yemedim' diyemezsin. Bir şeyi, neyi haksız alıyorsak, toplu iğneyi bile, o toplu iğnede 76 milyonun hakkı vardır. Bize dinimiz böyle öğretti. Bu dertten kurtulmak zorundayız. Başka çaremiz yok. Öyle çalışmalıyız ki kurtuluş İzmir'den başlamalı. Bu da namuslu insanlara düşüyor. Oyunuzu kullanın. Sandıklara sahip çıkın. Sandık başkanları istemez. Her vatandaşın sandıklar açıldığında başında durma hakkı vardır. Sekiz oylar 81 olmasın" dedi.

Haberin Devamı

Kocaoğlu, Oyuna sahip çık


Aziz Kocaoğlu, Buca Avcılık ve Dağcılık Derneği'ni ziyaret etti. Buca'da avcı sayısının fazla olduğunu söyleyen dernek yöneticileri, kendilerine atış sahası tahsis edilmesini istedi. Esnaf ziyareti sırasında Kocaoğlu'nun sözleri, "Boyun eğer mi baskılara dayatmaya İzmirli. Özgürlük türküsünü söyleyen bir İzmirli. Ham yapacaklarmış İzmir'imizi, çalanlara yedirmeyiz biz kentimizi" olan seçim şarkısı çalındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!