Klasik müzik dolu günler

Güncelleme Tarihi:

Klasik müzik dolu günler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 01:42

BODRUM Gümüşlük'te düzenlenen 11'inci Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 12 Temmuz Cumartesi akşamı ünlü piyanist Gülsin Onay'ın konseriyle başlayacak.

Haberin Devamı

Sanatçılar eşsiz mekan Koyunbaba antik taş ocağında konser verecek. Festivalda Rus piyanist Ilya Itin, Fransız piyano üstadı Jean-Bernard Pommier, keman sanatçısı Olga Martinova, obua sanatçısı Celine Moinet, fagotçu Rui Lopez, Trio Milhaud, soprano Çimen Seymen'in de sahne alacak.
Festivalin Sanat Danışmanı Gülsin Onay, “Klasik müziğin kalbi bir ay Gümüşlük'te atacak, sanatseverler dünyanın en önemli sanatçılarını, efsane isimlerini izleme dinleme fırsatı bulacak. Konserlerimden birinde oğlum Erkin Onay ile birlikte konser vereceğim. Buradaki festivale davet edilen gençler masterclass sanatçılarla atölye çalışması yapma fırsatı da bulacak. Gümüşlük Festivali artık Japonya'dan Kanada'ya, Afrika'dan Rusya'ya kadar sanat dünyasında konuşulur, dünyanın ünlü sanatçılarının bu festivale katılmak için yarışır hale geldiği bir festival kimliğine büründü” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!