Kıskananlar çatlasın

Güncelleme Tarihi:

Kıskananlar çatlasın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 01:39

BAL-KES, 48 yıllık tarihinde sahasında oynadığı ilk gece maçında Gaziantep BŞB’yi 1-0 yenerek üçte üç yaparken, Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım dolduran futbolseverler karşılaşmaya damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Teknik Direktör İsmail Ertekin, “Önce taraftara teşekkür etmek istiyorum. Futbol böyle seyirciyle oynanır. İnşallah tüm maçlarımız böyle olur” dedi.

ÖVGÜ yağdıran rakip teknik adam Hasan Özer de, “Mükemmel bir seyirci vardı. Özlem duyduğumuz böyle güzel atmosferi bulunca, biz de daha iyi motive olup, daha iyi oynuyoruz. Işıklandırma da kusursuz” dedi. Galibiyet sayısını 15´e çıkaran Bal-Kes, 14’er kez kazanan Ankara ve İstanbul’u geçip 1. Lig’in en çok kazanan takımı oldu.

e-eziyet

TFF’nin e-bilet uygulaması Balıkesir’deki ilk denemede işkenceye dönüştü. Stada girmekte büyük sıkıntılar yaşayan futbolseverler, turnikeden geçen her seyircinin fotoğraflandığı yeni sisteme paralel olarak stat kapılarının da yenilenmesi gerektiğini savundu.

Kaptan 13’ü buldu

Haberin Devamı

BAL-KES’in skorer kaptanı Muhammet Reis, Gaziantep BŞB sınavında kazanılan penaltıyı ağlara göndererek, takımına 3 puanı getirdi. Duran toplardaki etkili vuruşlarıyla tanınan usta ayak, 5’i penaltıdan toplam 13 gole ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!