Kısıkköy Sitesi örnek olacak

Güncelleme Tarihi:

Kısıkköy Sitesi örnek olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2011 00:00

Organize sanayi bölgelerinin yanısıra küçük sanayi sitelerine de el atan EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Kısıkköy Metal İşleri Sanayi Sitesi’nde Türkiye’ye örnek olacak bir farkındalık projesi başlattı.

Haberin Devamı

Sitede faaliyet gösteren 450 KOBİ’nin ihtiyaçlarını belirleyecek, çevre, iş güvenliği ile enerji verimliliği konularında da eğitim ve danışmanlık hizmetini kapsayan projeye KOSGEB de destek veriyor. “Kısıkköy Metal İşleri Sanayi Sitesi Saha Analizi, İhtiyaç Tespiti, Çevre, İş Güvenliği ve Enerji Verimliliği Konularında Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti” adını taşıyan proje ile KOBİ’lere rekabet avantajı kazandırılması hedefleniyor.

Tüm KOBİ’lere

EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, bir yıl sürecek proje kapsamında önce anket uygulanacağını, daha sonra firmalarla tek tek görüşmeler yapılacağını anlattı, ison aşamada da konuyla ilgili internet sitesi oluşturularak eğitim faaliyetlerinin bilişim ortamına taşınacağını aktardı. Gökçüoğlu, “Projemiz Türkiye’deki diğer küçük sanayi sitelerine örnek olacak. İnternet sitesi sayesinde Türkiye’nin her yerindeki KOBİ’ler her türlü sorularına anında cevap bulabilecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!