Kırat şahlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırat şahlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2011 00:00

Demokrat Parti’nin (DP) İzmir milletvekili adaylarının tanıtımı, Genel Başkan Namık Kemal Zeybek’in de katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Ege Palas Oteli’nde, “Kırat İzmir’de şahlanıyor” sloganıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Zeybek, “Bu seçim ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Türkiye eğer tarihi doğru okursak geçmişte dünyanın merkeziydi. Gelecekte de dünyanın merkezi olmaya aday bir ülkedir. Dolayısıyla Türkiye’de her seçim önemlidir ama hiçbir seçim bu seçim kadar önemli olmamıştır. DP, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelidir, omurgasıdır. Bizim sorumluluğumuz çok büyük. Bize bunu tarih yükledi. Türkiye
eğer hedefinden koparılma yoluna sokulmuşsa omurgasına oturtmak bizim görevimizdir. DP uyuyan bir devdi, yeniden uyanmaya başladı inşallah. DP’yi yeniden canlandırıp tek başına iktidara getirme görevi bize nasip oldu. Bu görevi canımız sağ olduğu sürece üzerimizde Allah’ın verdiği nefes devam ettiği sürece yapacağız ve mutlaka yerine ulaştıracağız” dedi.
DP İzmir milletvekili adayları şöyle:
1. Bölge’de Nuran Talu, Harun Kayacı, Erhan Kuzu, Gülgün Beşerler, Oktay Demet, Ali Şenol, Mine Tilki, Özlem Başkaya, Sevda Erkan, Ezgi Yaman, Selim Amato, Şenol Alpat, Filiz Kösedağ.
2. Bölge’de Ayşe Sucu, Ahmet Emirhan, Metin Tekin Özker, Adem Birinci, Hakkı Sayar, Serhat Bilgili, Ayşe Ayaz, Edibe Nacir, Doğan Bayık, Mesut Yankım, Feridun Akçı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!