KİPA’yı sevdik

Güncelleme Tarihi:

KİPA’yı sevdik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Resmi açılışı 18 Kasım 1999 tarihinde gerçekleştirilen Çiğli'deki KİPA Alışveriş Merkezi'ni üç ayda 2 milyon kişi ziyaret etti.

ÇİĞLİ Organize Sanayi Bölgesi ile Karşıyaka güzergahı üzerinde 58 bin metrekarelik alana kurulan KİPA Alışveriş Merkezi (KAM) Egeliler'e zengin seçenekler sunuyor. Ulusal ve uluslararası ürünlarin satıldığı tek merkez olmakla övünen KAM, özellikle hafta sonlarında ziyaretçi akınına uğruyor. 1800 araçlık Ege'nin en büyük otoparkıyla hizmet veren merkezde 80 mağaza yer alıyor.

DOKUZ salonluk Türkiye'nin en büyük sinema kompleksine sahip olan KİPA Alışveriş Merkezi, ‘‘Yaşam Merkezi'' olarak adlandırılan ve ünlü fast food'çuların hizmet verdiği üçüncü katında şimdilerde yeni isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE'deki ilk mağazasını KİPA Alışveriş Merkezi'nde açan Belçika'nın dünyaca ünlü Maxi Toys'u, Kiddyland oyun parkı ile birlikte çocukların vazgeçilmezleri arasına girdi bile. Üçüncü büyük merkezini açan Çarşı Mağazaları geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri çekerken, ünlü Marks & Spencer'ın da İzmir'deki ilk tercihi KİPA oldu.

BÜNYESİNDE Ege'nin en büyüğü Çiğli KİPA Hipermarket'i barındıran KİPA Alışveriş Merkezi, 18 Kasım 1999 tarihinden bugüne kadar geçen süre içinde 2 milyon kişiye evsahipliği yaptı.

KİPA Alışveriş Merkezi yeni bir soluk getirdiği alışverişi tiyatro, şov programları, müzik ve dans gösterileriyle zenginleştirmeye devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!