Kazadan aşk doğdu

Güncelleme Tarihi:

Kazadan aşk doğdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2012 00:00

FRANSIZ hemşire 27 yaşındaki Vanessa Eberhart, geçen eylülde Metz şehrinden tatil için Bodrum’a geldi.

Haberin Devamı

 

Ortakent’teki Light House Otel’de kalan Eberhart, 12 Eylül günü arkadaşlarıyla günlük tekne turuna çıktı. Tekne, Karaada’ya geldiğinde Vanessa Eberhart, yüzmek için 15 metre yükseklikten ‘ölüm çukuru’ olarak nitelendirilen Meteor Çukuru’na atladı. Bel omuru kırılan Eberhart, suda hareketsiz kaldı. Talihsiz kadın, tekne personeli ve arkadaşları tarafından sudan çıkarılıp Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin cerrahı Ender Tabur tarafından ameliyat edilen Vanessa Eberhart, üç gün yoğun bakımda tutulduktan sonra servise alındı. Serviste üç hafta süren tedavisi süresince Eberhart’ı Light House Otel Müdürü Önder Önen yalnız bırakmadı. Vanessa Eberhart’ı her gün ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılayan Önen’le aralarındaki dostluk daha da gelişti. Tedavisinin ardından ülkesine dönen Eberhart, Önder Önen’i Fransa’ya davet etti. Üç hafta Fransa’da kalan Önen’le Vanessa Eberhart arasındaki arkadaşlık aşka dönüştü.
Eberhart, geçen hafta Önen’in ardından Bodrum’a geldi. Gelecek yıl hayatlarını birleştirme kararı alan çift, Bodrum Devlet Hastanesi’ne gidip, doktorlara teşekkür etti. Yaşadığı talihsiz kazanın ardından mutluluğu Türkiye’de bulduğunu belirten Vanessa Eberhart, “Kazadan sonra burada tedavi olmak bile istemiyordum. ‘Çok sağlıklı olur mu?’ düşüncesini taşıyordum. Ama doktor ve personelin sıcak ilgisi beni çok mutlu etti. Felç olmaktan korkuyordum. Korkularım boş çıktı. Çok sağlıklı bir şekilde yürüyebiliyorum. Bodrum’a hem tatil hem kontrol hem de sevgilimi görmek için geldim” dedi.
Önder Önen ise Eberhart’la güzel bir birliktelikleri olduğunu söyledi, gelecek şubatta evlenme kararı aldıklarını hastane personeliyle paylaştı. Önen, nerede yaşacaklarına daha sonra karar vereceklerini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!