Kasketli poşulu İtalyan damat

Güncelleme Tarihi:

Kasketli poşulu İtalyan damat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:46

AYDINLI milli voleybolcu Bahar Toksoy, Vakıfbank’taki antrenörü İtalyan Giovanni Guidetti ile İstanbul’un ardından babaocağı Aydın Çine’ye bağlı Dorumlar Köyü’nde düzenlenen muhteşem düğünle yaşamını birleştirdi.

Haberin Devamı

Düğüne, Çine Belediye Başkanı CHP’li Enver Salih Dinçer, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Toksoy ailesinin akraba ve dostları, köy halkı ile çok sayıda davetli katıldı.
Gelin Bahar Toksoy, köy meydanına at üstünde getirildi. Kasket takıp, boynuna poşu bağlayan damat Guidetti, yarım saat süren yolculukta Toksoy’un elini hiç bırakmadan yanında yürüdü. Toksoy’un attan inmesinin ardından duvağını açıp anlından öpen Guidetti, Aydın Yörükefe Derneği Folklor Ekibi ile Aydın Zeybeği oynadı.

Kasketli poşulu İtalyan damat

Hayali gerçek oldu
Köyünde olmanın mutluluğunu yaşayan milli voleybolcu, “Düğünümün burada olmasını çok istemiştim. Beklediğim gün geldi. Doğrusu, at üstünde gelin olmayı da çok arzuluyordum. Bu hayalim gerçekleştiği için ayrıca çok mutluyum” dedi. İtalyan damat ise, “Benim için çok eğlenceli ve ilginç bir deneyim oldu. Buradaki insanların bize olan ilgisi inanılmaz. Bahar’ı çok seviyorum” diye konuştu.
Çift, köylüleri kırmayıp forma ve top da imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!