Kasım'da opera zamanı

Güncelleme Tarihi:

Kasımda opera zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 01:20

KARŞIYAKA Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde kasım ayında 10 ayrı gösteri sunulacak.

Haberin Devamı


4 Kasım’da “Karşıyaka’dan Ilık Bir Esinti” ile sevenlerin karşısında olacak. İzmirli orkestra sanatçılarının oluşturduğu Batı Ensemble oda müziği grubu ünlü bestecilerin eserlerini seslendirecek.
6 Kasım’da Can Okan’ın Piyano resitali yer alacak.
16 Kasım’da çok önemli bir gösteri sanatseverlerle buluşacak. Soprano Eylem Demirhan Duru, tenor Aydın Uştuk ve bas Tevfik Rodos, Türk ve Batı sazlarıyla oluşturulan özel orkestra eşliğinde, şef Ali Hoca’nın düzenlemelerini seslendirecek ve bir ilke imza atacak. “Mevlana’dan Veysele” isimli konserde Anadolu’da yetişen sanatçıların eslerleri sahnelenecek.
18 Kasım’da Beethoven’ın tüm keman-piyano sonatlarını üç konserle tanıtmaya amaçlayan Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, serinin ilk konserinde kemanda Ellen Jewett ile piyanist Çağdaş Özkan’ı ağırlıyor.
26 Kasım’da Borusan Quartet sezonun ikinci konserini gerçekleştirecek.
28 Kasım’da “Soprano ve Bas’tan Tınılar” konserinde soprano Birgül Su Ariç, bas Tuncay Kurtoğlu ve piyanoda Mehmet Ariç sevenleriyle buluşacak.
30 Kasım’daki ayın son konserinde “Karşıyaka Karşıyaka” yer alacak. Soprano Sevinç Demirağ, tenor Oğuz Çimen ile piyanoda Sylvain Souret sahne alacak. ? İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!