Karşıyakalı Necati taraftara hayran kaldı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakalı Necati taraftara hayran kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 01:08

PTT 1'inci Lig'de bir yandan mali krizleri aşmaya çalışırken diğer yandan Gökhan Ünal, Senijad İbricic, Çağlar Birinci gibi yıldızları kadrosunda toplayan Karşıyaka'nın yeni transferi Necati Ateş, adına yakışır açıklamalar yaptı. Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı, “Bizim için, (Süper Lig'e çıkarsak) diye bir ifade yok. Süper Lig'e çıkacağız ve ben bu formayı 1-2 yıl daha giyip jübile yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

ALTAY’da yetişen ve 14 yıl sonra İzmir'e dönen 35 yaşındaki golcü, “Karşıyaka ve arkadaşım, hocam Cüneyt Dumlupınar beni çok istedi. İyi bir kadro kuruldu. Memleketime dönmenin zamanının geldiğini düşündüm ve 1. Lig'e gelmeyi kabul ettim. Karşıyaka'nın müthiş bir taraftar kitlesi var. Takım arkadaşlarımla birlikte onlara layık olacağız. Yıllardır çekilen Süper Lig hasretine son vereceğiz” diye konuştu.

Karşıyakalı Necati taraftara hayran kaldı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi neyse Karşıyaka-Göztepe derbisi de odur” diyen Necati, “Ev sahibi olduğumuz ilk derbiyi taraftar için kazanacağız. Hedef derbilerden öte lige çıkmak” dedi.

Yasin olmadı

Haberin Devamı

Karşıyaka'da yönetiminin transfer etmek istediği Türk asıllı Avusturya vatandaşı Yasin Pehlivan, teklifi kabul etmedi. Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen ve geçen sezon Erciyesspor'da Necati Ateş'in takım arkadaşı olan 26 yaşındaki futbolcu, “Necati ağabeyi kırmamak için geldim. Önerilen ücrette bir sorun yok, ama kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum” dedi.

4401 Passolig

Öte yandan Karşıyaka'da Passolig protestosuyla geçen yıl tribünden ayrı kalan taraftarlar, Adana Demir deplasmanına otobüs kaldıracak. Taraftarlar şimdiye kadar toplam 4401 Passolig kartı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!