Karşıyaka transferde hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka transferde hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 14:03

PTT 1’inci Lig’de revizyona giden son sıradaki Karşıyaka, transfer listesindeki isimlerden Antalyasporlu forvet Ahmet Aras ve sol bek Josip Kvesic’in de işini bitirdi.

Haberin Devamı

2 futbolcunun Antalyaspor’dan bonservislerini alıp yarın İzmir’e gelerek imza atacağı öğrenildi. Manisasspor, İzmirspor, Bucaspor, Fethiyespor, Sivasspor gibi pek çok kulüpte forma giyen 28 yaşındaki Ahmet Aras, Süper Lig’de 13 maçta 2, PTT 1’inci Lig’de 53 maçta 21 gol attı. Bosnalı 25 yaşındaki Kvezic ise Antalyaspor’da bu sezon 6 maçta forma giydi. Karşıyaka’nın prensip anlaşmasına vardığı Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Efe Halil’in de yarın antrenmana çıkması bekleniyor.

Transferde eski futbolcularına ve teknik direktör Yusuf Şimşek’in Antalyaspor’dan öğrencilerine yönelen Karşıyaka, daha önce Şanlıurfasporlu Mustafa Aşan ve Antalyasporlu Ömer Kandemir’le anlaşmıştı. Yeşil kırmızılılar, Akhisar Belediyespor’un kadrodan elediği forvet oyuncusu Lomana Lualua ile eski futbolcusu sol bek Orhan Taşdelen’e de teklif götürdü. Göztepe’nin de ilgilendiği Lualua’nın teklife sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan Karşıyaka’nın transfer listesindeki stoper Ramazan Sal Vartaş Elazığspor’la anlaştı. Vartaş Elazığspor, Karşıyaka’nın istediği Brezilyalılar Wellington ve Cleyton’u da kadroda tutma kararı aldı. Şimşek’in istediği Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Yenal’a yönetim sıcak bakmazken, Şanlıurfasporlu Youssef’le pazarlık sürüyor.

Karşıyaka’da takımdan ayrılanlar kervanına Tugay Kaçar da katıldı. Osmanlıspor’dan kiralanan ve ilk yarıda 17 maçta görev yapan ön libero, yönetime ayrılmak istediğini bildirdi. Tugay’ın Adana Demirsporla görüştüğü öğrenildi. Karşıyaka’da yabancılar Aghayev, İbricic, Amisulashvili, Duric ve Fall’u yanı sıra Mehmet Eren, Mehmet Akgün, Engin Baytar, Çağlar Birinci ve Deniz takımdan ayrılmıştı. Ayrılan 11 futbolcunun yanı sıra Berkay Can ve Tayfun’un sakat sürüyor. Cumartesi günü Galatasaray’la deplasmanda oynayacağı kupa maçına kadar transfer yasağını kaldırıp, yenilere lisans çıkaracak. Yusuf Şimşek de topla antrenmanlarda futbolcularıyla çalışıp eksiklerin yerini tamamlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!