Karşıyaka transferde atağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka transferde atağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 14:42

PTT 1’inci Lig’de ilk yarıyı son sırada tamamladıktan sonra teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek’i getiren Karşıyaka, ara transferde de gaza bastı.

Haberin Devamı

İlk imzayı Şanlıurfaspor’dan eski futbolcusu ön libero Mustafa Aşan’a attıran Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetim, listede yer alan isimlerden Antalyasporlu sağ bek Ömer Kandemir ve Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Efe Halil Özarslan’la da anlaşmaya vardı. Yusuf Şimşek’in Denizlispor ve Antalyaspor’dan öğrencisi olan 22 yaşındaki Ömer Kandemir İzmir’e gelip antrenmanlara başlarken, futbolseverlerin Bucaspor’dan hatırladığı 25 yaşındaki Efe’nin çarşamba günü geleceği öğrenildi.

Yönetim, Yusuf Şimşek’le Antalyaspor’da çalışan kaleci M’Bolhi ve golcü Ahmet Aras’ı İzmir’e davet ederken, yönetimin teklifini kabul eden Vartaş Elazığspor’un Brezilyalı orta saha oyuncuları Cleyton Silva ve Wellington’un kulüplerinden serbest kalmaya çalıştığı bildirildi. Bolusporlu Ramazan Sal’la görüşmelerin sürdüğü, Osmanlısporlu stoper Bakary Soro’nun ise rotayı Göztepe’ye kırdığı öğrenildi. Necati, Engin, Çağlar, Mehmet Eren, Mehmet Akgün, Deniz, Duric ve Fall’u kadroda düşünmeyen Şimşek, cumartesi günü kupadaki Galatasaray deplasmanına kadar kadronun şekillenmesini istiyor. Karşıyaka, transfer yasağını kaldırmak için gerekli ödemeyi bu hafta yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!