Karşıyaka şenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka şenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2011 00:00

BELEDİYENİN düzenlediği geleneksel Karşıyaka Festivali bu yıl da 21-24 Eylül tarihleri arasında kutlanacak.

Haberin Devamı

Organizasyon, çarşamba günü saat 17.30’da kortej yürüyüşüyle başlayacak, 16 ülkenin dansçılarının şovlarıyla renklenecek. 18.30’da, Karşıyaka İskele’nin yanında resmi açılış yapılacak.Yaz sezonunu keyifli konserlerle kapatmak isteyenler iki başarılı yorumcuyu dinleme şansı yakalayacak. Genç sanatçı Berkay saat 21.00’de Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda konser verecek. Sesi, etkileyici yorumu ve unutulmaz şarkılarıyla Candan Erçetin de 22 Eylül Perşembe günü aynı yer ve saatte sevenleriyle buluşacak. Aynı gün saat 19.00’da Bostanlı El Sanatları Merkezi, Grup Günberi’nin konseriyle hizmete girecek.

Karşıyaka Festivali bünyesinde artık bir klasiğe dönüşen Latife Hanım Köşkü Söyleşileri bu yıl da yine önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Edebiyat dünyasından spora, siyaseten sanata, magazine kadar birçok konuda söz sahibi konuklar katılacak.

Dans finali cuma günü

Haberin Devamı

Bostanlı Demokrasi Meydanı’nda kitap satış stantları açılacak. Belediye, Yelken Federasyonu ve KSK Yelken Kulübü işbirliğinde yelken yarışları düzenlenecek. Karşıyaka Belediyesi ve RC İzmir Model Grubu’nun katkılarıyla İzmir’in en kapsamlı ve en büyük model araba yarışması gerçekleştirilecek.
23 Eylül Cuma saat 21.00’de Mavişehir Spor Salonu’nda Uluslararası İzmir Dans Festivali Final Gösterileri sunulacak. 24 Eylül Cumartesi de önce ücretsiz bisiklet sürüş eğitimleri ve gösteriler olacak, ardından da bisiklet yarışları yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!