Karşıyaka 1’e puana sevindi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka 1’e puana sevindi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 13:12

PTT 1’inci Lig’de Balıkesirspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Karşıyaka, 1 puana sevindi.

Haberin Devamı

Tugay’ın cezalı, Çağlar’ın sakat, Azeri kaleci Aghayev’in özel izinli olduğu yeşil kırmızılı ekipte Zeki ısınma sırasında, Tayfun ikinci yarıda sakatlandı. Hafta içinde antrenman yapamadan sahaya çıkan Mehmet Akgün’ün sakatlığı da henüz 18’inci dakikada nüksederken, yeşil kırmızılı ekibi yenilgiden ligde ilk kez şans bulan Ersin Aydın’ın kaledeki performansı kurtardı.

Öte yandan başkanlığı 22 Aralık’ta yapılacak, çoğunluk sağlanmazsa 29 Aralık’ta tekrarlanacak olağanüstü kongrede devretmeye hazırlanan Ali Erten, "Yaşadığımız bunca sıkıntı içinde 1 puan kötü değil. Şu an tek gündemimiz devre arasına kadar kalan 3 maçı en az 9 puanla kapatıp düşme hattından çıkmak ve takımı yeni gelecek yönetime en azından daha iyi bir yerde bırakmak. Devre arasında transfer yasağı kaldırılıp mevcut kadroya takviye yapılmalı" şeklinde konuştu.

ALKIŞLAR ERSİN’E

Balıkesirspor’la deplasmanda berabere kalan Karşıyaka’da, kaleci Ersin Aydın’ın performansı ilk yarının kalan maçları öncesi yüreklere su serpti. Sezon başında Darıca Gençlerbirliği’nden 130 bin TL bonservis bedeliyle alınan 25 yaşındaki file bekçisi, Balıkesirspor’un pek çok gollük atağını önleyerek kalesinde devleşti. Karşıyaka, 3 aylık maaş alacağı bulunan ve Balıkesirspor deplasmanı öncesi teknik direktör Kemal Özdeş’ten 2 gün izin isteyen Aghayev’le karşılıklı anlaşıp yollarını ayırmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!