Karşınızda Levi’s kıvrımları

Güncelleme Tarihi:

Karşınızda Levi’s kıvrımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 23:50

Bir jean pantolon düşünün ki, vücudunuzu en mükemmel şekilde kavrasın ve sizi mükemmel göstersin!

Haberin Devamı

Levi’s® Curve ID koleksiyonu yeni sezonla birlikte genişlemeye devam ediyor. Kadın vücudunun kıvrımlarını kucaklayan koleksiyona ultra feminen yüksek ve düşük belli modeller, yeni yıkamalar ve
yeni paça kesimleri
ekleniyor.

Converse’le rengarenk serin yaz


Converse’in sıcak havalara özel hazırlanan Chuck Taylor All Star Seasonal Colors koleksiyonu, yazın renklerini ayaklarınıza getirirken, güneşi emme özelliğine sahip hafif malzemeleri ile ayaklara serin bir mevsim yaşatacak. Yazın tüm renklerini yansıtan Chuck Taylor All Star Seasonal Colors modelleri, mevsime özgü baskıları, renkleri ve yapısı ile deniz kıyısından yaz akşamlarına ayakları hiç terk etmeyecek.

Alfemo Bodrum’da

MOBİLYA sektörünün lider markalarından Alfemo şimdi Bodrum’da... Yeni koleksiyonlarını Bodrum’la buluşturduklarını belirten Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Özgüler Mobilya’yla tatil beldesine giriş yaptıklarını belirterek, “Birbirinden şık tasarımlı ve fonksiyonel ürün ailesiyle Alfemo bir evin tüm mobilya ihtiyacını karşılayabilecek geniş bir ağa sahip. Yatak odaları, yemek odaları, oturma grupları, genç odaları ve dekorasyonu tamamlayarak evleri zengin birer yaşam alanına dönüştüren Alfemo Home Decor serisi Bodrumlu tüketicinin beğenisine sunulacak” dedi.

Çeşme’de tatil

Haberin Devamı

Alfemo’nun, Türkiye genelinde 31 Mayıs’a kadar sürecek kampanyası yeni mağazada da geçerli. Alfemo’nun tüm mağazalarından toplamda 4 bin 990 liralık alışveriş yapan tüm müşterilerimiz, Çeşme’deki 5 yıldızlı Ilıca Otel’de 3 gün 2 gece, 15 Nisan–30 Eylül arasında istedikleri tarihte denizin, kumun ve güneşin tadına varacak.


Aygaz’dan yeni evlilere hediye

Aygaz, yeni evlenen çiftleri yine unutmayıp, özel bir kampanyayla evlilik hediyesi veriyor. Aygaz, bu yıl içerisinde evlenen ya da evlenecek olan çiftlerin, ilk tüpgaz siparişlerinde hem depozito ücreti almıyor hem de yeni evlilere dedantör ve güvenli bağlantı seti hediye ediyor. Bu yıl içerisinde evlenen ya da evlenecek olan çiftler, evlilik cüzdanlarındaki isimlerinin, fotoğraflarının ve evlenme tarihlerinin bulunduğu ilk iki sayfanın fotokopisini ya da evlilik başvuru formlarını Aygaz bayisine götürerek ve 444 4 999 numaralı Aygaz Hizmet Hattı’nı arayarak kampanyadan yararlanabiliyor.


Plajlarda Hint desenleri

Haberin Devamı


Cıvıl cıvıl renkleriyle plaj modasına farklı bir soluk getiren Vilebrequin, Hindistan’ın kültür ve renklerini yansıttığı yeni koleksiyonuyla göz kamaştırıyor. Hindistan’ın 4 bin yıllık tekstil geleneğinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyonda, çivit mavisinden turkuaza kadar çeşitli tonlarda boyanmış “mavi”ler ön planda. Vilebrequin İstanbul, Antalya ve Bodrum mağazalarında...
 
Kiğılı deniz teması modayla buluştu


Yazın habercisi kısalan pantolonlar, yarım kollu gömlekler, t-shirtler... Hepsi en moda, en trend kesimleri ve kalıpları ile Kiğılı vitrinlerinde yerlerini aldı. “Marine” yani deniz teması t-shirtlerin hem modellerinde hem renklerinde hem de desenlerinde kendini gösteriyor. Bermuda şortlar ise, yazın vazgeçilmezlerinden.

Haberin Devamı


Göz alıcı aksesuvarlar Tresera’da

Her yaşa ve tarza uygun tasarımlarıyla sezonun en gözde renklerini buluşturan Tresera, geniş ürün yelpazesi ve gözalıcı renkleriyle dikkat çekiyor. Hem gece hem gündüz kullanılabilen aksesuvarlarda zincir detayı ön plana çıkarken minimal tarzıyla Tresera, kadınların kendini özel hissetmesini sağlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!