KARBEM'de yıl sonu gösterisi

Güncelleme Tarihi:

KARBEMde yıl sonu gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2015 01:29

KARABAĞLAR Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) 3'ncü yaşını doldurdu. Merkezde eğitim gören gençlerin yıl sonu gösterisinde gösterdikleri performans beğeni topladı.

Haberin Devamı

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi'nde düzenlenen KARBEM'in yıl sonu gösterisine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve belediye meclis üyeleri katıldı. Öğrencilerin hünerlerini sergilediği gecede konuşan KARBEM yetkilisi Hakkı Karadeniz, kurulduğu günden bugüne 3 yıl içinde bine yakın öğrencinin üniversite ve TEOG'u kazandığına dikkat çekti. KARBEM'de gençlerin sadece eğitim almalarına değil, sosyalleşmelerine destek olduklarını vurgulayan Karedeniz, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karadeniz, "Bu yıl 600 seçkin öğrencimiz teşekkür ve takdir aldı. Bu merkezde sadece eğitim değil onların sosyalleşmelerine de destek veriyoruz. Onları kendilerine güvenen bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

KARBEMde yıl sonu gösterisi


"KARBEM'İ GELİŞTİRECEĞİZ"

Öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da KARBEM'i geliştireceklerini söyledi. Öğrencilere girecekleri sınavlarda başarı dileyen ve onlardan başarılı öğrenciler olarak ülkenin yönetimine ve üretimine katkı koymalarını isteyen Selvitopu, ayrıca, eğitimin önemine değindi ve Cumhuriyetin bugünlere gelmesinde en önemli etkenin eğitim olduğuna dikkat çekti. Selvitopu yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Son dönemde sürekli değişen eğitim sistemi öğrencileri olumsuz etkilemektedir. Umarız gelecek dönemde bunlar rayına girer. Eğitimle oynamak doğru değil. Dünya nasıl yapıyorsa bizim de aynısını yapmamız gerekir. Biz KARBEM'de dar gelirli yurttaşlarımızın çocuklarına destek olmaya çalışıyoruz. Bizim de bunu daha ileriye taşımamız gerekir. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizd e umarım iyi bölümlere girer. Bu ülkenin yönetimine ve üretimine katkı koyarlar. Bizim asıl hedefimiz bu" dedi.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Konuşmaların ardından KARBEM'in öğrenci ve öğretmenleri, Reşat Nuri Güntekin'in İstiklal adlı tiyatro oyununu sergiledi. Ayrıca kadına şiddetin yer aldığı skeçler de etkinliğe renk katarken öğrencilerin seslendirdiği şarkılar da konuklardan büyük alkış aldı. Gösterinin finalinde öğretmenler sahneye çıkarak Neşet Ertaş'dan "Doyulur mu" adlı türküsünü söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!