Karabağlar'da görkemli açılış

Güncelleme Tarihi:

Karabağlarda görkemli açılış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 11:44

Karabağlar Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan ve kente yeni bir nefes getirecek "Uzundere Rekreasyon Alanı" düzenlenen tören ve Leman Sam konseriyle açıldı.

Haberin Devamı

 
230 dönüm alan üzerine kurulu Uzundere Rekreasyon Alanı açılış törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan'ın yanı sıra ilçe başkanları, Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Bekir Yurdakul'un sunumu ile düzenlenen gecede Nazım Hikmet'in ölüm yıldönümü olması nedeniyle Şair Nesrin Kültür Kiraz ve Şair Özge Sönmez tarafından Nazım şiirleri okundu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "İzmir nüfusunun dörtte biri Karabağlar'da yaşıyor. Bu insanlarımız her şeye layık. Karabağlar'ın geleceğini hep birlikte planlayacağız ve hayata geçireceğiz. Bir kentlilik bilinci yaratacağız. Düzenli, sağlıklı, insanlara yakışır bir kenti hep birlikte yaratacağız. Bir arada olacağız, diri olacağız, kol kola olacağız ve bu ülkeyi daha ilerlere hep birlikte taşıyacağız" dedi.

Haberin Devamı


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan ise Uzundere'nin İzmir'e yakışan bir alan olduğunu söyleyerek, "Başkanların hayat görüşleri çok önemli. Belediye Başkanlığı böyle bir alan gördüğü zaman 'Bunu nasıl ranta döndürürüm' demek değildir. Belediyecilik böyle bir alan gördüğü zaman 'Ben bunu halka nasıl mal edebilirim' diyenlerin işidir. Onun için bu işler Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu gibi insanların işidir" diye konuştu. Konuşmaların ardından başta Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm konuklar sahneye çıkarak kurdeleyi alkışlar arasında kesti.

Karabağlarda görkemli açılış

 


LEMAN SAM COŞTURDU
Gecenin finalinde ünlü sanatçı Leman Sam sahneye çıktı. Karabağlar'ın yanı sıra İzmir'in değişik ilçelerinden gelen 4 bine yakın vatandaşı coşturan Leman Sam eski ve yeni parçalarının yanı sıra türkü de söyledi. Bu rekreasyon alanının yapılmasından emeği geçenlere teşekkür eden Leman Sam'a ve Şair Özge Sönmez'e konser sonunda Başkan Muhittin Selvitopu çiçek verdi. Konserin ardından havuzda ışık gösterisi vatandaşlar tarafından da ilgi ile izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!