Kara Bela geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kara Bela geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 16:21

KOMEDİ filmi Kara Bela, 18 Eylül’de İzmir Galası’nı 19 Eylül Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Komedi dünyasının ünlü isimleri Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan’ın başrollerini paylaştığı filmin ekibi, İzmirli sevenleri ile saat 15.00’te AVM meydanında yapılacak olan söyleşiden sonra film gösterimi için 16.00’da Cinemaximum salonlarında buluşacak.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey "İzmirli sinemaseverler ile sezonumuzun ilk sinema etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Kara Bela geliyor

Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan, Tarık Ünlüoğlu ve İştar Gökseven gibi önemli isimlerin rol aldığı film, yeni sezonun en iddialı komedi projelerinden birisi. Daha vizyona girmeden sosyal medyada yarım milyona yakın tıklanan Kara Bela filmi fragmanı, Youtube’da da büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Bu arada 14-18 Eylül tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 300 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Outlet AVM ziyaretçileri filmin İzmir Galası’na 2 kişilik davetiye kazanacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!