Kapı kapı dolaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Kapı kapı dolaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:06

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, semt evlerindeki kadınları ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinliyor.

Haberin Devamı

Kapı kapı dolaşıyor

Başkan Selvitopu’nun üçüncü durağı Limontepe Semt Merkezi oldu. Kadınlarla kahvaltıda buluşan Selvitopu, semt merkezlerinde düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetler sayesinde kurslara katılan kadın sayısının her geçen gün daha da arttığını ifade ederek, semt merkezlerini nefes alma merkezi olarak gördüklerini ve şu an mevcut 7 olan sayıyı arttıracaklarını söyledi. Limontepe Mahalle Muhtarı Tacim Öz’ün de katıldığı buluşmada Limontepe’nin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu ve bu konuyla ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, bu konudaki temel görüşlerinin herkesin, bulunduğu yerden hakkını almasını sağlamak olduğunu söyledi. Kentsel dönüşümle ilgili doğru proje gelirse destekleyeceklerini, eksik olursa da mutlaka fikirlerini söyleyeceklerini ifade eden Selvitopu, "Karabağlar’ın lehine olan her projeyi desteklerim. Biz halkın aleyhine olacak hiçbir şeyin yanında olmayız" dedi.

Başkan Selvitopu, Limontepe’deki kültürel faaliyetleri arttıracaklarını da belirterek, aynı zamanda Eskiizmir’de bulunan KARBEM’in Aydın Mahallesi’nin ardından ikinci şubesini Limontepe bölgesinde açmak istediklerini, bunun için yer araştırması yaptıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından semt merkezi kadınları, Başkan Selvitopu’na eşi Fügen Selvitopu’na verilmek üzere el işi çanta hediye etti.



BAKMADAN GEÇME!