KalDer üniversite öğrencileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

KalDer üniversite öğrencileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 13:15

TÜRKİYE Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi yöneticileri, İzmirli üniversite öğrencilerinden oluşan GençKal Topluluğu'nun yeni yönetimi ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

İzmirli üniversite öğrencilerinden oluşan GençKal Topluluğu'nun yeni yönetimi ile buluşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi öğrencileriyle fikir alışverişinde bulundu. İzmir şubesi bünyesinde etkin bir şekilde çalışan GençKal örgütlenmesinin hızlı ve emin adımlarla büyüdüğünü kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal,önümüzdeki yönetim döneminde gerçekleştirilecek proje ve etkinlikleri masaya yatırdıklarını ifade etti.
Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek Quality Fest kapsamında düzenlenecek çalıştay ve sempozyuma alanında uzman kişilerin katılacağını ifade eden Osman Ünal, yeni dönemde de liderlik akademisi ve yıl içi eğitimler düzenleneceğini, Quality Fest'in son gününde ilk 50 öğrenciye de sertifika verileceğini vurguladı.
Dernek bünyesinde görev alarak projelerde etkin olarak çalışan GençKal üyelerinin yaşadıkları topluma da katkı sağladıklarına değinen Ünal, "GençKal'lı kardeşlerimiz üniversiteden mezun olduklarında, akranlarına göre iş hayatına daha hazır bir şekilde başlıyorlar. Bugün Türkiye ve dünyada çok iyi mevkilerde görev yapan GençKal'lılar var. Üniversiteli kardeşlerimiz GençKal Akademisi'nde, akademisyen ve iş dünyasından profesyonellerin katıldığı eğitimlerle de kendilerini geleceğe hazırlıyor, Bununla birlikte biz de staj, proje hazırlama ve iş hayatına atılma gibi konularda öğrencilerimize destek veriyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!