Kadınlara ’sağlıklı yaşam’ eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara ’sağlıklı yaşam’ eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 11:56

Karşıyaka Belediyesi, sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek ve yaygınlaştırmak için her ay mahalle merkezlerinde seminerler düzenliyor. 7 farklı mahallede bulunan merkezlerde Aralık ayı boyunca; meme kanseri, osteoporoz, doğuma hazırlık ve zayıflama konularına ilişkin ücretsiz eğitimler verilecek.

Haberin Devamı

Büyük ilgi gören ücretsiz seminerler, 9 Aralık’ta "Aç Kalıp Kilo Almak Yerine, Yiyerek Kilo Verebilirsiniz" başlığı altındaki eğitimle devam edecek. Beslenme ve diyet uzmanları, saat 11.00’de İnönü Mahalle Merkezi’nde zayıflamak isteyen kadınlara önemli ipuçları verecek.

Uz. Dr. Neşe Korkmaz’ın verdiği "Meme Kanseri" semineri, 15 Aralık’ta Nergiz Mahalle Merkezi; 23 Aralık’ta da İnönü Mahalle Merkezi’nde gerçekleşecek. Osteoporoz semineri, 29 Aralık’ta Mustafa Kemal Mahalle Merkezi’nde yapılacak. Kadın Sağlığı Uzmanı ve Doğum Danışmanı Oya Coşkunol, "Doğum ve Ebeveynliğe Hazırlıkö semineriyle, 24 Aralık’ta Bostanlı Mahalle Merkezi’nde kadınlarla buluşacak.

Öte yandan "Boşanma Sürecinde Kadın" seminerini Avukat Özge Özşahin 24 Aralık’ta Yalı Mahalle Merkezi’nde, 25 Aralık’ta da Nergiz Mahalle Merkezi’nde verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!