Kaçamak faciası

Güncelleme Tarihi:

Kaçamak faciası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Son hafta okul yerine pikniğe giden gençlerin masum kaçamağı facia ile sonuçlandı. El freni çekilmeyen otomobilin üzerinden düşen genç kız öldü.

KORKUNÇ olay geçtiğimiz Salı günü yaşandı. Arkadaşlarının doğumgünü için Acıpayam Anadolu Lisesi'nden 10 öğrenci otomobillerle Çamlık Mesireliği'ne gitti. Gençler piknik yapıp eğlendi.

Otomobil üzerinde poz

DÖNÜŞ hazırlığı başlarken sıra hatıra fotoğrafı çektirmeye geldi. Doğumgününü kutlayan Nurettin Biçer, babasına ait otomobilin üzerine sınıf arkadaşı Şenay Erboğa ile oturup poz verdi.

Boynu kırıldı

BU sırada meyilli alanda el freni çekilmeden bırakılan otomobil hareket edince Nurettin atlayıp kurtuldu, ancak Şenay aracın altında kaldı. Kaldırıldığı hastanede boynu kırıldığı belirlenen genç kız kurtarılamadı.

Acıpayam Anadolu Lisesi'nde bu yıl ilk mezunların heyecanı yaşanıyordu. Görkemli tören ve eğlencelerle ilk mezunları uğurlamaya hazırlanan lisede, 1. sınıf öğrencisi Şenay Erboğa'nın ölümü herkesi yasa soktu. Arkadaşları Erboğa'nın sırasını çiçeklerle süsledi.

Kaçamak faciası

DENİZLİ Acıpayam Anadolu Lisesi 1'nci sınıf öğrencisi Şenay Erboğa inanılmaz kazanın kurbanı oldu. Genç kız fotoğraf çektirmek için üzerine oturduğu otomobil el freni çekilmediği için hareket edince düşüp boynunu kırdı, yaşamını yitirdi.

BU yıl ilk mezunlarını verecek olan Acıpayam Anadolu Lisesi 9/ A sınıfından 10 öğrenci, geçtiğimiz Salı sabahı, okul yerine sınıf arkadaşları Nurettin Biçer'in doğum gününü kutlamak için Çamlık Mesireliği'ne gitti. İki otomobille mesire alanına giden gençler, yemek yiyip eğlendi. Eğlenceden sonra dönüş hazırlığı yapan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmek istedi.

ŞENAY Erboğa (16), sınıf arkadaşı Nurettin Biçer'le el freni çekilmeyen otomobilin ön kaportasına oturup poz verdi. Nurettin Biçer'in babasına ait meyilli arazide duran otomobil aniden hareket etti. Dengesini kaybeden Şenay Erboğa, otomobilin önüne düştü, Nurettin atlayıp kurtuldu. Otomobilin altında kalan geçn kızın boynu kırıldı. Arkadaşları tarafından Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şehay kurtarılamadı.

Gurbetçi çocuğu

AİLESİ Almanya'da yaşayan ve Serinhisar'da dedesiyle kalan başarılı ve sevilen öğrenci Şenay Erboğa'nın ölümü okulda şok etkisi yarattı. Genç kızın cenazesi Serinhisar Merkez Camii'nde kılanan cenaze namazından sonra Denizli Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okulda yas ilan edildi. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan okulda yapılması planlanan mezuniyet töreni ve eğlenceleri iptal edildi. Okulda sadece karne dağıtım töreni düzenlendi. Ölüme neden olan otomobili aynı okuldan Ahmet Saim Cura'nın kullandığı, polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

OKUL idaresi, talihsiz olaydan dört gün önce, Özel Dershaneler Birliği'nin düzenlediği sınavda 20 bin kişi arasında Türkiye birincisi olan Semih Esenlik'in başarısıyla sevinirken acı olayla yıkıldı. Esenlik için okulda düzenlenecek ödül töreni de iptal edildi. Öğrencisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Okul Müdürü Şahin Erdem, meslek yaşamında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!