İZSİAD'dan yeni yıla merhaba

Güncelleme Tarihi:

İZSİADdan yeni yıla merhaba
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 01:51

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) geleneksel Yılbaşı Balosu, dernek üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla Kaya İzmir Thermal & Convention'da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı


Her yıl olduğu gibi yeni yıl kutlamasını erken yapan İZSİAD üyeleri, eşleri ile birlikte Kaya İzmir Thermal & Convention'da gönüllerince eğlendi.İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen yılbaşı balosuna, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile davetlilerden oluşan 1200'e yakın kışı katıldı.
Yılbaşı balosuna gelen tüm davetlilere teşekkür eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, "İZSİAD olarak çok heyecanlı ve dinamik bir yıl geçirdiğimiz, düşünüyoruz. Birçok faaliyet gösterdik. Üyelerimize geziler düzenledik. Böylece hem birlik beraberliğimizi pekiştirdik hem de iş geliştirme ile ilgili çalışmalar yaptık. Dernek olarak yeni yılda da aynı tempoyla devam edeceğiz. Herkesin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini temenni ediyoruz" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, da davetlerinin yeni yılını kutladı.
Gecede sahne alan Yaşar ve Leman Sam, birbirinden sevilen şarkılarılarını İZSİAD üyeleri için seslendirdi. Konuklar sevilen sanatçıların şarkıları eşliğinde keyifli bir gece yaşadı. Gece yarısına kadar devam eden İ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!