İzmir Türk Kolejinde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

İzmir Türk Kolejinde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 01:36

İZMİR Özel Türk Koleji (İTK) 61. mezunları haziran ayı başında İTK Uşakizade Köşkü önünde düzenlenen diploma töreninin ardından, TK Mezunları Derneği koordinatörlüğünde İzmir Arena'da gerçekleştirilen mezuniyet balosunda bir araya geldi.

Haberin Devamı

İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış, İTK'lı müdürlerin, direktörlerin ve yöneticilerin katıldığı baloda, arkadaşları ve aileleriyle eğlenme fırsatı bulan 2013-2014 mezunu öğrenciler, sevinci ve hüznü bir arada yaşadı. 61. kez kep giyen 2013-2014 mezunlarının bir araya geldiği gecenin açılış konuşmasını 83 dönem mezunu ve İTK Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Özlem Ünlü Sarı yaptı. Özlem Ünlü Sarı konuşmasında, İTK'lı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, okulun yeni mezunlarına da gelecek yaşantılarında başarılar diledi. Açılış konuşmasının ardından, İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi, İzmir Özel Türk Fen Lisesi ve İzmir Büyükçiğli Özel Türk Anadolu Lisesi öğrencileri geleneksel hale gelen İTK Mezuniyet Balosu'nun açılış dansını yapmak için sahneye geldi. İTK Geleneksel Mezuniyet Balosu'nun açılış dansını vals ile başlatan öğrenciler, performansları ile büyük beğeni topladı.
Öğrencilerin dans performansından sonra sahne alan orkestra eşliğinde eğlenen mezunlar; İTK'lı yöneticiler ve İTK'lı müdürlerle beraber mezuniyet pastalarını kesti. Pasta töreninden sonra canlı DJ performansı ile devam eden gecede gönüllerince eğlenen İTK'lılar hem lise hayatlarına veda etti hem de sınav streslerini attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!