İzmir’in gönüllü gençlerine alkış

Güncelleme Tarihi:

İzmir’in gönüllü gençlerine alkış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2008 00:00

Uluslararası İzmir Festivali sırasında görev alan takım için İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı özel bir teşekkür partisi düzenledi ve ödül dağıttı.

İZMİR Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV), 22. Uluslararası İzmir Festivali’nin ağırlama, tanıtım ve büro işlerine destek sağlayan "Abla-Ağabey-Kardeş Projesi, İzmir Gönüllü Takımı"na teşekkür partisi düzenledi.

Biraraya geldiler

9 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen 22. Uluslararası İzmir Festivali’nde tanıtım, ağırlama ve büro işlerinde destek olan İzmir Gönüllü Takımı, İKSEV’de gerçekleşen teşekkür partisinde bir araya geldi.

Toplam 80 öğrencinin katıldığı partide bir konuşma yapan İKSEV başkanı Filiz Sarper Eczacıbaşı, "Gönüllülüğe dayanan bu güzel organizasyonda gerçekten özverili çalıştınız ve elinizden geleni sonuna kadar yaptınız. İKSEV 23 yıllık tarihinde ilk kez hazırladığı rozetleri sizlere takmakla gurur duyuyor" dedi.

Teşekkür plaketi alan İzmir Gönüllü Takımı Başkanı Filiz Bengütaş, nerdeyse her alanda faaliyet gösterdiklerini ama ilk kez bir sanat organizasyonunda yer aldıklarını, bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!