İzmir Emniyeti'nde iç atamalar gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

İzmir Emniyetinde iç atamalar gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2013 00:00

İZMİR Emniyeti'nde görevli 41 müdür ve amirin, şark tayinleri ve terfilerinin ardından Vali Mustafa Toprak'ın onayıyla kent içi tayinler de belli oldu.

Haberin Devamı

Geçen hafta, İzmir Emniyeti'nde, 1'inci sınıf 3 Emniyet Müdürü, 2'nci sınıf 4 Emniyet Müdürü, 3'ncü sınıf 25 Emniyet Müdürü, 4'üncü sınıf 3 Emniyet Müdürü ve geriye kalan emniyet amirleri ile başkomiserlerin şark tayinleri ile terfileri çıkmıştı.

Dün de, Vali Mustafa Toprak'ın onaylamasıyla 13 ilçe emniyet müdürü, 20 şube müdürünün görev yerleri ve 19 müdür yardımcısının da sorumluluk alanları değişti.

Değişikliklere göre İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Ramazan Karakayalı, Terör, İstihbarat, Bomba İmha Şube Müdürlüğü'nden, Osman Aral Toplum Destekli Polislik, Muhabere Şube Müdürlüğü'nden, Hadi Öztekin Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden, Yalçın Orhan, Asayiş, Çocuk ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden, Murat Öğe Bornova, Kınık ve Trafik Şube Müdürlüğü'nden, Ayhan Oryan Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'nden, Rıza Yiğitoğlu Selçuk ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, Sezai Er Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nden, Doğu Ateş Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden, Mehmet Ali Şevik Mali, Narkotik, Kaçakçılık vea Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden, Havalimanı, Koruma ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Bahadır Engin, Halil İbrahim Karazeybek Personel, Hukuk, Çeşme ve Balçova İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, Ayhan Saygılı, Güzelbahçe, Menemen, Foça ile Pasaport Şube Müdürlüğü'nden, Vahit Pektaş, Konak, Yabancılar ve Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

Haberin Devamı

İLÇE MÜDÜRLERİ

İlçe Emniyet Müdürlüklerindeki değişikliklerde ise, Levent Akbaş Gaziemir, Burhan Bahadır İçgiz Foça, Ali Akbaş Seferihisar, Adil Metin Buca, Serkan Yonar Çiğli, Hakan Becel Urla, Gürcan Gürgülü Menderes, Gürhan Kocatürk Bayındır, Hakan Ülkü Dikili, Tolga Ergüden Beydağ, Uğur İhsan Azap Kiraz, Yusuf Uysal Karabağlar, Bülent Balta Güzelbahçe, Okan Kestek Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü oldu.

Şube Müdürlüklerinde de, Aysen Özkan Pasaport, Ömür Arık Olay Yeri İnceleme, Cevdet Yumuşak EKKM, Abdullah Ege Adnan Menderes Havalimanı, İsmail Duran Bölge Trafik Şube Müdürü oldu. Diğer şube müdürlüklerinde de değişiklikler oldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!