İzmir’de butik otel modası var

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de butik otel modası var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2009 00:00

Turizm kenti olma yolunda ilerleyen İzmir’de 4 ve 5 yıldızlı otellerin ardından, konaklamada özel tasarlanmış butik oteller boy gösteriyor.

Haberin Devamı

İZMİR’deki butik otellere her geçen gün yenisi ekleniyor. Özgörköy Ailesi’ninde Gümrük’te denize bakan otelinin inşaat çalışmaları devam ederken, işadamı Salih Karcıoğlu’nun çocukları Pınar Zencirci ve Selçuk Karcıoğlu da Birinci Kordon yakınlarında 6 katlı, 6’sı delüx olmak 60 odadan oluşan Beyond Butik Oteli’ni yaptırdı.
Rengarenk odalar
Müşterilere istediği renklerle tasarlanmış odalarda kalma imkanı sunan otelin Genel Müdürü Tuğrul Altan, “Otelimiz Amerika ve İngiltere’de dizaynıyla ünlü oteller gezilerek, incelemeler yapılarak yaratıldı. Biz müşterinin talepleri doğrultusunda servis yapıyoruz. Müşteri değişik bir ortamda olmak istiyor, bizdeki trend bu. Odalar mor, mavi, sarı, yeşil, turuncu renklerle tasarlandı” dedi. İzmir’e damga vuran bir başka butik otel de Mürselpaşa Caddesi’nde yer alan bölgenin tarihi dokusunun izlerini taşıyan SC INN Otel. Kentin modern konaklama anlayışıyla hizmet veren butik otelllerinden olan SC INN, özel tasarlanmış odaları, restoranı, toplantı salonları ve bilgisayar kontrollü teknolojisiyle dikkat çekiyor.

5 yıldız kalitesi

Haberin Devamı

? Ege Turisitlik İşletmeler ve Konaklama Birliği Başkanı Haluk Nişlioğlu özel turizm belgeli butik otellerin İzmir’de artış göstermesinin nedeninin kent merkezinde 4 ve 5 yıldızlı otel yapacak alan bulunmaması olduğunu belirtti. Nişlioğlu, “Özel belgeli oteller 5 yıldız kalitesinde. Ancak daha ucuz fiyatlarla özel hizmetler veriyor. Artık yatarımıcılara da 5 yıldızlı otelden daha az masraflı butik otel yapmak daha cazip geliyor. Butik oteller turizmde bir marka, bir kent olma yolundaki İzmir’e kaliteli hizmetleriyle katkı sağlıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!