İZİKAD yeni girişimciler kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

İZİKAD yeni girişimciler kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 10:22

İZMİR İş Kadınları Derneği (İZİKAD) toplumsal kalkınmanın, kadın eğitimi, kadın girişimciliği ve istihdamının artırılmasıyla mümkün olabileceği inancıyla, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile uygulamalı girişimcilik eğitiminin üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

 

Geçen 2 Mayıs'ta başlayan ve eğitimci Pınar Şenol tarafından Cambridge English Eğitim Merkezi'nde verilen 70 saatlik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını başarı ile tamamlayan 23 kadın girişimci, sertifikalarını almaya hak kazandı. KOSGEB İzmir Kuzey Merkez Müdürlüğü Sorumlu Personeli Fatih Kayı ile İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ve İZİKAD üyeleri de eğitimin son gününe katılarak kursiyerlerle buluştu.


YENİ EĞİTİM GELİYOR
İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Serter, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılan kadınların kursu başarıyla tamamlamalarından çok mutlu olduğunu belirterek, işlerini kuran kadın girişimcilerin de her zaman yanında olacaklarını söyledi. Kadın girişimcileri farklı eğitimlerle desteklemeye devam edeceklerini anlatan Serter, "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin dördüncüsünü de haziran ayı içinde yine kadın girişimci adayları için başlatacağız. Eğitimci Pınar Şenol ve Cambridge English Eğitim Merkezi sahibi Meral Kantarcıoğlu'na da destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.
KOSGEB İzmir Kuzey Merkez Müdürlüğü sorumlu personeli Fatih Kayı da eğitimin çok başarılı geçtiğini, bundan memnuniyet duyduklarını ve bu eğitimden sonra destekten yararlanıp işini kuran kadınları KOSGEB'in diğer desteklerinden de yararlandırabileceklerini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!