İZİKAD 7'inci yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

İZİKAD 7inci yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2015 01:18

İZMİR'in ilk İş Kadınları Derneği İZİKAD, düzenlediği bir organizasyonla yedinci yılını geride bıraktı. Villa Levante Butik Otel'de gerçekleştirilen geceye çok sayıda davetli katılırken, onur konuğu İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci oldu.

Haberin Devamı

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu "İZİKAD olarak kadınlarımızın güçlü olması için mesleki ve kişisel gelişimlerini yönelik pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Genç İZİKAD projesi ile üniversite son sınıf öğrencisi kızlarımızın girişimci olmalarına, İZİKAD Akademi ile çalışan kadınlarımızın çeşitli eğitimler alarak daha çok bilgilenmesine, hasta bakımı, çocuk bakımı gibi sertifikalı meslek kursları ile işsiz kadınlarımızın meslek edinmelerine, KOSGEB'le birlikte düzenlediğimiz kurslarla kadınlarımızın fon sağlayarak kendi işlerini kurmalarına yardımcı oluyoruz. İZİKAD, yedinci yılında bu çalışmalarını arttırarak sürdürecek ve kadınlarımız için en iyisini ve en doğrusunu yaparak ışık olmaya devam edecektir" dedi.

İZİKAD 7inci yılını kutladı


Düzenlenen kutlamada bir de çekiliş gerçekleştirilerek, elde edilen gelir genç yönetmen Gülten Taranç'ın kadına şiddet konulu "Yağmurda Yıkansam" adlı ilk uzun metrajlı filmi için sponsorluk amacıyla kullanılacak.
Düzenlenen yemeğin protokol konukları arasında Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın da vardı. Saygın konuşmasında kadın derneklerinin Türkiye için önemli olduğunu vurguladı. Protokolün önemli diğer konukları ise TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysel Öztezel, Türkiye Görme Özürlüler Derneği Başkanı Tülay Yazgan, Türkiye görme özürlüler derneği Genel Sekreteri Şafak Özpoyraz, Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Öğrtim Görevlisi Prof.Dr.Meltem Onay, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kılıç, Gözlem Gazetesi İmtiyaz sahibi ve sorumlu Müdürü Zeynep Gürel oldu.
Organizasyonun sonuna doğru İzmirli İşKadınları Derneği 7. yılını geride bırakmanın mutluluğu üyeleriyle eğlenerek ve 7. yıl pastasını keserek kutladı. Derneğe yeni üye olan Nur Kıvrak ve Sevil Helva'ya da üyelik rozeti takıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!