İZFAŞ Boatshow'a sayılı günler

Güncelleme Tarihi:

İZFAŞ Boatshowa sayılı günler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 01:20

DENİZ tutkunlarının heyecanla beklediği Boatshow İzmir - Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, yarın Türkiye’nin en büyük ve en modern kompleksi ‘Fuar İzmir’e yelken açacak.

Haberin Devamı

Üçüncü kez gerçekleştirilecek Boatshow İzmir, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize ediliyor. Birçok yeni modelin sergileneceği Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, Fuar İzmir’in C holünde düzenlenecek.

TÜM SEKTÖR BİR ARADA
Tekne ve yat, motorlar ve güç sistemleri, aydınlatma ve donanımları, ısıtma, soğutma, havalandırma, elektronik cihaz donanımları, tekne iç dekorasyonu ve malzemeleri, tekne imalat ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları ekipmanları, deniz giyim ve aksesuvarları, kurtarma-acil durum malzemeleri ile deniz turizminin sergileneceği Boatshow İzmir’de, sektörün önde gelen firmaları boy gösterecek. Profesyonel ve son tüketiciye açık olarak düzenlenen fuar; İzmir Tekne İmalatçıları Derneği, Deniz Ticaret Odası, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR), Gemi Mühendisleri Odası, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından destekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!