İyi ki plakamız 35 01 olsaydı n’olurdu

Güncelleme Tarihi:

İyi ki plakamız 35 01 olsaydı n’olurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 00:00

MHP İzmir milletvekili adayları, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) üyelerine projelerini anlattı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantıya MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, adaylar Müsavat Dervişoğlu ve Şenol Bal katıldı.

Haberin Devamı

Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün İzmir’e yönelik bazı projeleri açıkladığını, 23’ünün de yarın (bugün) Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım tarafından açıklanacağını hatırlattı, şunları söyledi:

“Kentin plakası kadar proje açıklıyorlar. İyi ki plakamız 35, 01 olsaydı ne açıklayacaklardı? İzmirlilerle alay etmek gibi. Bir Zihni Sinir Projesi’ni de biz açıklayalım. Biz de kaldırımları yürüyen kaldırım haline dönüştüreceğiz, havai metro yapacağız. ‘Çevre yolunu biz bitirdik, Karşıyaka tünellerinden ben geçtim.’ Kimse insafsızlık yapmasın. Mehmet Köstepen’in hiç hakkı yok mu? Bunlardan önce biz yol ve uçak bilmezdik! Bu açıkladıklarının hangisinin fizibilitesi hazırlandı. İktidar, bu seçimi mahalli bir seçim gibi gösterip saraydan kız kaçırma mantığıyla toplumdan hükümet olmayı kaçırma yöntemi uyguluyor.”

Çılgın değil, yılgın

Haberin Devamı

Adaylardan Müsavat Dervişoğlu da, Başbakan’ın açıkladığı projelerin kentte yıllardır tartışıldığını belirtti, “Başbakan’ın çılgın projeleri nedeniyle sanki bir yerel seçime gidiliyormuş gibi geliyor insanlara. Ama biz ülkeyi karanlık tünelden çıkaracak hükümet arayışındayız. 25 yıldır Üçkuyular-Bostanlı arasında tüpgeçit ya da asma köprü konuşuluyor. Ülke, Başbakan’ın anlayışı nedeniyle çılgınlıkla yılgınlık arasında gidip geliyor” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!