Eray ARPAŞİN / İZMİR, (DHA)
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2011 21:56
LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi
Balçova’da Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Altın Döner Restoran, yılların deneyimiyle farklı hizmet anlayışına sahip. Haftada 300 kilo et tüketen restoran Bursa usulü İskender’in yanında, İnegöl ve kaşarlı köfte gibi spesiyallerini de her hafta yaklaşık 2 bin İzmirli’nin beğenisine sunuyor.
İşletmeciliğini Onur Hasilik’in yaptığı restoran, Agora’nın vazgeçilmez lezzeti. Müşterilerinin lezzet, servis ve hijyen beklentilerini karşılamak ve daha da iyileştirmek için çalıştıklarını söyleyen Hasilik, 2011 hedefleri arasında AVM’lerde franchising sistemi ile büyümenin yer aldığını belirtti. altın Döner’e 278 42 62 no’lu telefondan ulaşılabiliyor.