İşçiler Ankara yollarında

Güncelleme Tarihi:

İşçiler Ankara yollarında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

MUĞLA'da, Türk-İş'e bağlı sendikalara üye işçiler, özelleştirilmenin durdurulması, çalışanlara iş güvencesi sağlanması istemiyle, Ankara'ya gitmek üzere yarın günü saat 09.00'da Dalaman'dan yola çıkacak.

DALAMAN Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak yürüyüşe geçecek olan işçiler, araçlarla Ortaca ve Köyceğiz üzerinden gelecekleri Muğla Sınırsızlık Meydanı'nda toplanacak, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak. İşçiler, buradan Muğla çıkışına kadar yaya olarak yürüyecek.

OTOBÜSLERLE Yatağan, Çine ve Aydın'a, oradan da Afyon'a geçecek olan Muğlalı işçiler, burada İzmir, Manisa, Uşak, Antalya, Isparta ve Burdur'dan gelecek işçilerle buluşacak. 26 Nisan'da, ülkenin diğer yörelerinden gelecek işçilerinde katılacağı Ankara'daki toplantıda yeralacak.

TÜRK-İş’e bağlı Selüloz-İş, Tes-İş, Maden-İş, Yol-İş, Türk Harb-İş, Tarım-İş, Sağlık-İş, Belediye-İş ve Orman-İş sendikası şube başkanlarınca yayınlanan ortak bildiride işçilerin iş güvencesi istediği, özelleştirmenin durdurulması, kamu kesimindeki sorunların çözümünü istedikleri dile getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!