İşadamına siyaset çağrısı

Güncelleme Tarihi:

İşadamına siyaset çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2001 00:00


Mustafa PAKSOY
Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Kalemci, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le Başbakan Bülent Ecevit arasındaki gerginliğin ülke ekonomisini çıkmaza sürüklediğini söyledi. Koşulların her geçen gün kötüleştiğini öne süren Kalemci, ekonomik ve siyasi alanda başarı için işadamlarını siyasette aktif görev almaya çağırdı.

TİCARET Odası'nın 25 meslek komitesi, ekonomik durum değerlendirmesi için toplandı. Başkan Nail Kalemci, işadamlarına siyasette aktif görev alma çağrısı yaptı, ‘‘Devletin zirvesinde istemediğimiz bir durum yaşandı. Bir anda piyasalar altüst oldu. Olan işadamına oluyor. Yaşanan her kriz işadamını vuruyor. İşadamları Ankara'yı yakından takip etmeli, içine girmeli. İşadamı politikaya atılmalı, burada mücadele vermeli. Ekonomik ve siyasi yaşam ancak bu şekilde düzelir’’ dedi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Kalemci, ekonomik durum değerlendirme toplantısında zirvedeki gelişmeler üzerinde görüşlerini açıkladı, işadamlarını aktif politikaya davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!