İsa dönmüyor

Güncelleme Tarihi:

İsa dönmüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2013 11:37

Alacakları için Altay'ı Futbol Fedarasyonu'na şikayet eden sol bekleri yaktı.

Haberin Devamı

NİYAZİ Konuşmaz’ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yeniden anlaşma sağlanacağı açıklanan Altay’ın sol beki İsa Akgöl, siyah-beyazlı takıma dönmeyeceğini söyledi. Alacakları nedeniyle kulübü TFF’ye şikayet eden 24 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin de sona erdiğini hatırlatarak, şunları dile getirdi:

“ALTAY’a dönme durumum yok. Kulübün altyapısından yetiştiğim için Futbol Federasyonu’na başvurmam bazı taraftarların tepkisini çekti. Yönetimle yaptığım ikinci görüşmede şartlarda anlaşamadık. İstikbalimi düşünmek zorundayım ve gelen teklifleri değerlendireceğim.”

Altay ordusu

ALTAY’da 13 sezon aradan sonra 3. kez göreve gelen Teknik Direktör Ümit Kayıhan yönetiminde Kutlu Aktaş Tesisleri’nde yapılan sezonun ilk çalışmasına, izinli Korhan ve Alihan dışında, eskiler, yeniler, altyapıdan gelenler ve denenlerle birlikte tam 36 futbolcu katıldı. Yuvaya dönen Şehmus, Mehmet Budak ve Yüksel tesis personeliyle hasret giderdi.

Haberin Devamı

Hamle geçikmedi

ALTAY’da hesaplarda usulsüzlük yaptığı iddiasıyla suçlanan, son olarak kendi yöneticilerinin de sırt çevirdiği eski Başkan Ömer Hızlıok suskunluğunu bozdu. 2 yıllık görev süresindeki hesapların incelenmesi için İl Dernekler Müdürlüğü’ne başvurduğunu söyleyen Hızlıok, dönemindeki yöneticilerle iletişim kopukluğu yaşadığını belirtti ve “Şeffafım. Hesaplarda hata varsa bedelini ödemeye de hazırım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!