İş, sanat ve eğlence dünyası o gecedeydi

Güncelleme Tarihi:

İş, sanat ve eğlence dünyası o gecedeydi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 00:00

2010- 2011 sezonunu “Selman Ada- Bestecilikte 50’nci Yıl Konseri” ile açan İZDOB İzmir Devlet Opera ve Balesi, bu kez Çetin Işıközlü’nün adlı üç perdelik operası “Dudaktan Kalbe”sini sergiledi.

Şef Ali Hoca
Elhamra Sahnesi’nde gerçekleşen gösterimi izleyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Türkegül Kocaoğlu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz başta olmak üzere iş, eğlence ve sanat camiasından çok sayıda isim yer aldı.  Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından alınarak Eflatun Nimetzade ve Durmuş Öner tarafından librettosu yazılan Dudaktan Kalbe operasında orkestra ve koro şefliğini Ali Hoca yaptı.
Tam not aldı
Dudaktan Kalbe’de rolleri Eylem Demirhan Duru, Şebnem Arfaei Zarandi, Oğuz Çimen, Umut Tarık Akça, Kıvanç Uğraşbul, Evrim Keskin, Sevgi Yalçın, Nurgün Baburhan, Filiz Güneş, Hüseyin Çanlıoğlu, Haldun Özörten, Melisa Özdemir, Şeniz Çatıkkaş Çimen, Seza Agun, Çiğdem Tezişçi, Kaner Sümer, Mertol Türkbay, Suhan Arslan, Aşkın Metiner, Murat Direk, Rıza Ekşioğlu, Mehmet Büyükkeskin, Murat Duyan, Asım Seyhan paylaştı. Dudaktam Kalbe izleyenlerden tam not aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!