İş kadınları başarıyı anlatacak

Güncelleme Tarihi:

İş kadınları başarıyı anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:46

İZMİR, önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yapacak. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğiyle “İş Yaşamında Kadının Rolü” temalı panel düzenlenecek.

Haberin Devamı

İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda 1 Ekim Salı günü 09.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Türkiye’nin ünlü iş kadınlarının başarının yolunu anlatacak.
Onur konuğu olarak Hırvatistan Cumhurbaşkanı Dışişleri Danışmanı Romana Vlahutin’in katılacağı panelde, televizyon dünyasının tanınmış yüzlerinden Ahu Özyurt moderatör olarak yer alacak. İş yaşamının çeşitli sektörlerinin kadın temsilcilerinden Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral, CNN Türk’te yayınlanan Para Durumu programının sunucusu Özlem Denizmen, Endeavor Genel Sekreteri Didem Altop, Happy Milk’in kurucusu Ezgi Çayır Akıncılar, Mardin Taş’ın kurucusu Yasemin Kalya, Dreamon Gelinlik’in kurucusu Serpil Karuserci, Ev Eksenli Çalışan Kadınlar Çalışma Grubu Başkanı Nazik Işık ve B-Fit’in kurucusu Bedriye Hülya da konuşmacı olarak katılacak.
Panelde konuşmacı olarak yer alacak konuklar kendi girişimcilik hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. İki oturumdan oluşacak panelin birinci bölümünde “Kadının Profesyonel Yaşamdaki Yeri” konusu gündemde yer alacak, ikinci bölümde ise konuşmacılar katılımcılarla kendi girişimcilik hikaye-lerini paylaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!