İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dewilux Patina’ya tüketici ilgisi

DEWİLUX'ün mobilyalar için geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü ‘‘Patina’’ boyası büyük ilgi gördü. Mobilyalara antik ve eskitilmiş görünümü kazandıran Patina boyası, fırça, bez veya püskürtme ile uygulabiliyor. Patina boyasına talep, pratikliği ve kullanım kolaylığı nedeniyle her geçen gün artıyor.

Balçova KİPA yaza tamam

KİPA Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Ertan, Balçova'da kuracakları dördüncü KİPA alışveriş merkezinin 2001 yılının ortalarında hizmete gireceğini söyledi. 27.6 bin metrekarelik alana kurulan Balçova KİPA'nın inşaatının yaklaşık 2 trilyon liraya mal olacağını ifade eden Ertan, ‘‘2001 yılının ortalarında tamamlanmayı planlıyoruz’’ dedi.

Ege Seramik'ten önemli anlaşma

EGE Seramik, ABD'nin en büyük seramik karo üreticisi ve dağıtıcısı Dal Tile ile 1 milyon metrekarelik seramik karo anlaşması imzaladı. Ege Seramik yetkilileri, Kuzey ABD'ye yaptıkları 2.5 milyon metrekarelik ihracatı 3.5 milyon metrekareye çıkaracaklarını açıkladı, ‘‘Önümüzdeki dönemde kalitemizle bu rakamları daha da aşacağımıza inanıyoruz’’ diye konuştu.

İstanbullu Arun Optik İzmir'de

GÖZLÜK piyasasında 40 yıldır hizmet veren İstanbullu Arun Optik, İzmir'de ilk şubesini açtı. İstanbul, İzmit, Adana'dan sonra 11'inci şubesini Carrefour içinde açtıklarını belirten mağaza müdürü Cüneyt Zengin, ‘‘Dünyanın birçok ünlü markalarını mağazamızda bulabilirsiniz. Ayrıca, ulusalararası ISO 9002 belgeli Türkiye'deki ilk ve tek gözlük üreticisiyiz. Dokuz taksitli kampanyamızla İzmirliler'e en uygun koşullarda hizmet etmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

Menderes Tekstil sermaye artırdı

MENDERES Tekstil Yönetim Kurulu, şirketin ödenmiş sermayesinin 2.2 trilyon liradan 15.4 trilyon liraya yükseltilmesi kararı aldı. Ödenmiş sermayenin 1 trilyon 147 milyar 874 milyon 645 bin 755 bin lirası geçmiş yıl karlarından, 4 trilyon 900 milyar lirası emisyon priminden, 7 trilyon 152 milyar 125 milyon 354 bin 245 lirasının maddi duran varlıklar yeniden değerleme artış fonundan karşılanmak üzere yüzde 600 bedelsiz artırılacağı bildirildi.

İnci Holding ISM'yi aldı

İNCİ Holding, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve mini bar üretimi yapan ISM'yi bünyesine kattı. 1996 yılından bu yana absorbsiyon sistemi ile çalışan minibarlar ve şok ısıtma sistemi ile çalışan şofbenler üreten ISM, mini bar üretim kapasitesini 72 bin adete, elektrikli şofbende de 30 bin adete çıkardı. ISM, bundan sonra da ihracat ağırlıklı çalışmaya devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!