İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Piyale Un’a yeni ambalaj

TATLIDAN tuzluya tüm hamur işlerinde güvenle kullanılan Piyale Un'un ambalajı yenilendi. Üzerinde değişik tariflerin yeraldığı Piyale Un, 1 ve 4 kiloluk ambalajlarıyla yurdun dört bir yanındaki satış noktalarında tüketicisi ile buluştu. 1965'ten bu yana un üreten Piyale, sektörde yeniliklerini sürdürmeyi hedefliyor.

Pınar sosis alanlara loge oyuncak seti

PINAR, çocukların en sevdiği ürünler arasında yer alan sosisle onlara hayal güçlerini ve yaratacılıklarını kullandıran lego oyuncak veriyor. Yeni promosyon kampanyası ile sandviç, minik veya uzun sosis paketlerinden birini alana lego seti hediye ediliyor. Her Pınar Sosis'te farklı lego bulunması da çocukların oyuncak depolarını büyütmesine de imkan tanıyor.

TEBA-Daikin işbirliği

DÜNYACA ünlü klima üreticisi Daikin, TEBA Grubu ile ortak üretim yapmaya hazırlanıyor. TEBA Şirketler Grubu'nun Klima Grup Başkanı Mustafa Baygan, 26 yıl süren distribütörlük ilişkisinin, ortaklığa dönüşebileceğini söyledi, ‘‘Daikin yetkilileri ile önümüzdeki günlerde görüşeceğiz. Sanayi tipi ve split klimada işbirliği olanakları var. Daikin Avrupa'da kullanılan sanayi tipi klimaların bir kısmını tesislerimizde yaptırıp satın almayı düşünüyor. Ayrıca ortak bir split tesisi kurma projemiz de var’’ dedi.

Krüger Bak'tan günlük vitamin

BAKİOĞLU Holding kuruluşlarından Krüger Bak, vitamin ve mineral efervesan çiğneme tablet grubu ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Krüger Günde x 1 içeriğinde vücudun sentezleyemediği 26 önemli vitamin, mineral ve iz elementi birbiriyle dengeli bulundurmakta. Günde 1 tablet Krüger Günde x 1, vitamin, mineral ve iz element ihtiyacını büyük oranda karşılıyor.

ABD ve Kanada BMC gündeminde

ÇEŞİTLİa ülkelere teknoloji satan BMC, dünya markası olma yolunda. ‘‘Profesyonel’’le İngiltere ve İspanya'ya ihracat yapmayı başaran BMC'nin hedef pazarı ise ABD ve Kanada. Profesyonel'in, teknolojisinden, dizaynına kadar bir Türk firması tarafından geliştirilen ilk ve tek kamyon olduğunu vurgulayan BMC Genel Müdürü Mehmet Demirpençe, ‘‘Profesyonel'in lisansını çok tanınmış bir Uzakdoğu firması almak istedi, vermedik’’ dedi.

Aba Konfeksiyon Buca Organize'de

ÖRME ve dokuma üretiminin tamamını ihraç eden Aba Konfeksiyon, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerini, Buca Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne taşıdı. Bu yıl içinde üretim kapasitesini yüzde 20 artırmayı planlayan Aba Konfeksiyon, iki yabancı şirketle işbirliği anlaşması da imzalayacak.

Selçuk Gıda’nın ihracat hedefi

SELÇUK Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Eliya Alharal, bu yıl 25 milyon dolarlık ihracat hedeflediklerini söyledi. Yılın ilk yarısını 4.1 trilyon lirayla kapattıklarını belirten Alharal, ‘‘Yıl sonunda 28 milyon dolar ciro hedefliyoruz. 25 milyon dolarlık ihracat hedefimizi yakalayacağız. Şu anda ihracatımızın, toplam satıştaki payı yüzde 90’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!