İş Dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Selçuk Gıda'ya yabancı ortak

SELÇUK Gıda AŞ, 2000 yılına yabancı ortakla girmeye hazırlanıyor. Hollandalı bir gıda devinin teklifini değerlendirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Eli Alharal, ‘‘Amacımız şirketimizin finansman gücünü ve nakit artışını sağlayarak sermayeyi güçlendirmek. Yüzde 20 ortaklık için 5.5 milyon dolar teklif edeceğiz'' dedi.

Elmas Nakliyat filosu güçlendi

ELMAS Nakliyat AŞ, mevcut filosunu DAF araçları ile güçlendirdi. 2000 model Euro 2 normlarına uygun XF 95 araçlarından 5 tane ithal eden firma, bu sayede 2000 yılına atak yaparak giriyor. Yeni yapılanma sürecine giren Elmas Şirketler Topluluğu'nda Hayri Boyar Grup Koordinatörü, Akın Kastaş ise Uluslararası Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Funiteks'e Alman kalite belgesi

DENİZLİ Funika Holding bünyesindeki, tekstil sektörünün önde gelen firmalarından Funiteks, Alman kalite merkezi RWTÜV'den ISO 9001 kalite belgesi aldı. Funiteks'in bornoz ve sabahlık üretiminde Türkiye'deki ilk ISO 9001 kalite belgesini alan firma olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen, ‘‘Kurumsallaşma yolunda bir arılı adım daha attık'' dedi.

Vali Konağı'nda Işık modelleri

BAYAN ve özellikle hamile giysilerindeki yeni modellerini Türk kadınının beğenisine sunan Butik Işık, Vali Konağı'nda açıldı. Emekli Lise Müdürü Nuriye Çelik tarafından hizmete açılan Butik Işık'ın kurdelesini İzmir Milletvekili Işılay Saygın ile Urla Belediyesi eski Başkanı Bülent Baratalı kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!