İş arkadaşlığı aşka dönüştü

Güncelleme Tarihi:

İş arkadaşlığı aşka dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 00:00

14 ay önce iş ortamında tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Ceylan Aksoy ile Serhat Özdalgıç Hilton Oteli’nde muhteşem bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

TESCO Kipa Anadolu Bölge Pazarlama Müdürü Tayanç Özdalgıç- Meral Özdalgıç çiftinin oğlu Tesco Kipa Pazarlama Müdürü Serhat Özdalgıç ile AKS Elektronik Sahibi Ümit Aksoy- Canan Aksoy çiftinin güzeller güzeli kızları Tesco Kipa İnsan Kaynakları görevlilerinden Ceylan Aksoy ile yaşamlarını birleştirdi. 14 ay önce iş ortamında tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşmesiyle 2009 Mayıs’ında nişanlanan Ceylan ile Serhat Hilton Oteli’nde gündüz gerçekleşen ve Halil Tataş, Mustafa Özyavuzgil ve Suat Demirel’in nikah tanıklıklarını üstlendiği törenle Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın sorularını “Evet” diye yanıtlayarak birlikteliklerini resmileştirdi.

Balayı rüyalar kenti Paris’te
Çift, akşam yine Hilton Oteli’nde düzenlenen düğünde de dostları ve  yakın arkadaşlarıyla düğün yemeğine katıldı. Vakko imzalı gelinliğiyle Ceylan, Beymen imzalı damatlığıyla Serhat’ın şıklık yarışı içinde olduğu gecenin konukları ilerleyen saatlere kadar doyasıya eğlendi. Günün kahramanları balayı tatili için rüyalar kenti Paris’i seçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!