İrfan Etiket Gözde’ye emanet

Güncelleme Tarihi:

İrfan Etiket Gözde’ye emanet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 00:00

İZMİRLİ işadamı İrfan Keskin, etiket şirketinin pazarlama bölümünü 27 yaşındaki Gözde Keskin’e emanet etti, şirketin cirosu 4 milyon liradan 9 milyona çıktı.

Haberin Devamı

Menderes’te 6 bin metrekarelik alanda kurulu fabrikada yılda 3 milyon metrekarelik etiket basılıyor.  Gıda, içecek, kimyasal, kozmetik, ilaç gibi hemen tüm sektörlere baskılı, baskısız kendinden yapışkanlı etiketler üreten şirketin 600 firmalık portföyünde Ülker, Pınar Su, Viking, Erkul Kozmetik, Linde Gaz, JTI, Glaxo, Pfizer, Eker Süt, Sakıpağa gibi önde gelen isimleri yer alıyor.

Koç Üniversitesi’nde aldığı işletme eğitiminden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nde pazarlama üzerine yüksek lisans yapan Gözde Keskin, Fas, Tunus, İran ve Ürdün gibi ülkelere ihracat yaptıklarını belirterek, yeni pazarlar hedeflediklerini aktardı.

ÖDÜLLERİ TOPLADI

İrfan Etiket, İstanbul’da Etiket Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği Etiket Baskı Yarışması’ndan da üç ödülle döndü. Ocak ayında gerçekleştirilen yarışmada yaldız baskı kategorisinde, “Şirince Vinova” etiketi ile birincilik, “Metin Kakaolu Kürek Helva” etiketi ile ikincilik ödülü alan firma, 2011 kombine baskılar kategorisinde de “Sen Liquid Handwash” etiketi ile birinci oldu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!