İnci Akü’nün hedefi dünyanın ilk 10’u

Güncelleme Tarihi:

İnci Akü’nün hedefi dünyanın ilk 10’u
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2014 01:39

SEKTÖRÜNÜN en büyük Türk sermayeli markası ve ihracat lideri İnci Akü, birçok farklı kıta ve ülkede katıldığı büyük fuarlara Cemat Hannover’i de ekledi.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük ve önemli intralojistik ticari fuarı CEMAT’ta, 33 metrekarelik alanıyla yer alan İnci Akü, endüstriyel akü ürün gruplarını ziyaretçileriyle buluşturdu. İnci Akü Genel Müdür Yardımcısı Kadir Kaymakçı, “Fuar ziyaretçilerine endüstriyel akü gruplarımızı tanıttık. Uzun ömürlü, yüksek kaliteli İnci Battery traksiyoner akülerimiz, yüksek güvenlik donanımına sahip İnci Battery stasyoner akülerimiz ve özellikle yenilenebilir enerji sistemleri için dikkat çeken İnci Battery gel akülerimiz büyük ilgi gördü. “Dünyanın ilk 10 akü üreticisi arasında yer alma” vizyonumuz doğrultusunda uluslararası pazarlarda faaliyetlerimize hız verdik” dedi.

İnci Akü’nün Manisa’ da 2 üretim fabrikası ve Ukrayna Kiev’de starter akü tesisi bulunuyor. 2010’da temellerini attığı Manisa’daki ikinci fabrikası Türkiye’nin ilk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) sertifikalı üretim tesisi olma özelliğine sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!