Imedeen seçiminde Dikmen ilk 3’te

Güncelleme Tarihi:

Imedeen seçiminde Dikmen ilk 3’te
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2012 00:00

IMEDEEN’in 20. yılı kapsamında tüm dünyada yapılan ‘Imedeen Yüzü’ yarışmasında tüm ülkelerden gelen katılımlar değerlendirilerek belirlenen 9 finalistten birisi Türk adaylardan Ayçe Dikmen oldu.

Haberin Devamı

Hürriyet Ege yazarlarından İzmirli Ayçe Dikmen, bir arkadaşının gönderdiği fotoğrafların ardından onay verdiği organizasyonda, önce Imedeen Türkiye yüzü oldu. Şimdi ise uluslararası arenada, Türk kadını olarak İngiliz ve İsveçli kadınların arasında ilk üçe kaldı. Teması ‘İçten Gelen Güzellik’ olan yarışmada Dikmen’in “Gerçek güzellik içten geliyorsa yaşı olmaz. Çünkü o yüze, vücuda, ruha ve davranışlara yansıyan bir pırıltıdır. Verdiği enerji ile her yerde hissedilir, farkedilir. Bu farklılık ve çarpıcılık dış güzelliğinden kaynaklanıyor gibi görünse de aslında hayata bağlılık, yaşama olan tutku, isterse başarabilme gücü ve tüm varlıklara olumlu duygular verebilme isteğinden kaynaklanır. Bu da sadece; kendini sorgulamış, tartmış, biçmiş, yargılamış ama sonunda mutlaka kendiyle barışmış kadınlarda bulunur” şeklindeki yorumunun özellikle kadınlar tarafından beğenildiği belirtildi.
Dünya çapında gerçekleştirilen ‘İmedeen Yüzü’, internet sitesine yüklenen finalist fotoğraflarının oylanmasından sonra belirlenecek. Finalistlerin yarışmayı kazanabilmeleri için halk oylamasından en fazla oyu almaları gerekiyor. Imedeen Yüzü yarışmasında, 40 yaş grubunda son 3 finalist arasına girmeyi başaran Ayçe Dikmen’i desteklemek için www.imedeen20.com sitesine girerek oy verilmesi yeterli. Oylamanın sonuçları 7 Mayıs 2012’ de açıklanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!