"İkincilik başarı değil"

Güncelleme Tarihi:

İkincilik başarı değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 01:16

GÖZTEPE Başkanı Mehmet Sepil, 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider Bandırmaspor’un 5 puan gerisinde ve ikinci sırada olmanın başarı sayılamayacağını söyledi. Ligdeki konumlarından memnun olmadığını dile getiren Başkan Mehmet Sepil, “Arzu ettiğimiz başarıyı şu an için yakalamış değiliz. 21. haftaya girilirken lider olmalıydık. İkincilik asla hedefimiz değil. Önümüzde 14 maç daha var. Mayıs ayında Göztepe’nin 1. Lig’e adını yazdıracağına inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

STAT sorununun takımı olumsuz etkilediğine değinen Sepil, “Atatürk Stadı’nın kötü zeminine her hafta sakat veriyoruz. Başarısızlıkta stadımızın olmamasının büyük payı var. Teknik direktörümüz de bu konudan şikayetçi. Ancak şu an için elimizden bir şey gelmiyor” ifadelerini kullandı. Kaliteli bir kadro kurduklarının altını çizen Başkan Sepil, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni transferlerimiz ve mevcut kadromuz, bu ligin üzerinde isimlerden oluşuyor.”

Ya Tire ya Ödemiş
ATATÜRK Stadı’nı bu sezon kendileriyle birlikte Karşıyaka, Altay ve Altınordu’nun da kullandığını hatırlatan Başkan Mehmet Sepil, yeni stat arayışlarına başladıklarını söyledi. Sepil, “Atatürk Stadı’nda 4 takımın oynaması mümkün gözükmüyor. Bu stat bir takımı dahi zor idare eder” dedi. Kulüp CEO’su Barış Güçlü ise Tire ve Ödemiş’te çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Maçları iki stattan birinde oynayabiliriz” dedi.

Doğanlar Stadı
GÖZTEPE Başkanı Mehmet Sepil, gelecek sezon maçlarını, haziranda hizmete girecek 6200 kişilik Bornova Doğanlar Stadı’nda oynayabileceklerini söyledi. Sepil, “Bu kapasite taraftarımıza yetmez, ancak stadımız yapılıncaya kadar çaremiz yok” dedi. Yeni stat konusunda sessiz kalmayı tercih ettiklerini belirten Başkan Sepil, “Bakanlığın çalışmalarını takip ediyoruz” demekle yetindi. Göztepe taraftarının Sarıyer deplasmanına alınmamasını üzüncü olarak nitelendiren Mehmet Sepil, “Bu durum geçmişten beri var. Keşke böyle yasaklar olmasa” yorumunu yaptı.

Lukoil ile işbirliği
FENERBAHÇE, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un ardından Göztepe de Lukoil Petrol A.Ş. ile işbirliği anlaşması imzaladı. Başkan Sepil, Lukoil Petrol A.Ş. Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy ile düzenlediği basın toplantısında, “Göztepe Lukoilcart alan taraftarlarımız yüzde 4 indirimden yararlanacak. Kulübümüz de aynı oranda para kazanacak” dedi. Terletskiy ise “İzmir’de en çok taraftara Göztepe’nin sahip olduğunu tespit ederek işbirliğine gittik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!