İki tarafta sevinemedi

Güncelleme Tarihi:

İki tarafta sevinemedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 10:49

 GÖZTEPE Teknik Direktörü Önder Özen, Balıkesirspor maçında iyi bir futbol sergilediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Özellikle ilk yarıda her şeyin istedikleri gibi gittiğini belirten Önder Özen, "İkinci yarıda ise baskıyı kıramadık. Yine de rakibe pozisyon vermedik. Değişikliklerde gecikmemin sebebi defansif dengeyi iyi ayarlamamızdı. Ancak maçın tecrübe ile oynanması gereken dakikaları iyi geçiremedik. Bu maçtan çıkarılacak çok ders var. Hakeme de bir parantez açmak isterim. Kusursuz bir maç yönettiler. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Leroy George’u kadroya almamasının da nedenlerini anlatan Özen, "Onun için küçük bir ara gerekiyordu. Performansını artırması için bir hafta dinlenmesi gerekiyordu. George bizim için çok değerli bir isim" diye konuştu.

Kaçan gollere de değinen deneyimli teknik adam, "Mirkan net fırsatları kaçırdı. Duygularına esir oldu. Bombaş arkadaşına pas vermeliydi. Herkes kazandırmak istiyor ama boş durumdaki arkadaşı da maçı kazandırabilirdi" yorumunu yaptı.

Balıkesirspor’un çalıştırıcısı Fikret Yılmaz ise kazanmak için çıktıları Göztepe maçının berabere bitmesini üzücü olarak değerlendirdi. Orta sahada çok top kayıpları yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "Bende de hata var. Değişiklikleri geç yaptım. Burada şehir olarak kenetlendik. Ancak hakemler ciddi hatalar yaptı. Gosso’nun sarı kartı olmasına rağmen fauller yaptı. Gosso atılmalıydı. Rakip de elinden geleni yaptı. Biz çıktık aslanlar gibi mücadele ettik. Bundan sonraki karşılaşmalara bakacağız" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!