Hırsız Aile değil cezaevi özlemi çekiyor

Güncelleme Tarihi:

Hırsız Aile değil cezaevi özlemi çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2010 00:00

18 yaşını doldurmadığı için az cezayla kurtulan son olarak reşit olduğu gün yakalanan O.K., yine serbest kalınca tutuklanmak istediğini söyleyip ilginç sırrını polislere anlattı: Ailem beni kabul etmiyor, arkadaşlarım cezaevinde.

Haberin Devamı

İZMİR’de hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan 11 kaydı olmasına rağmen 18 yaşını doldurmadığı için her seferindeaz cezayla kurtulan son olarak reşit olduğu gün yakalanan O.K. , yine serbest kalınca tutuklanmak istediğini söyleyip ilginç sırrını polislere anlattı. Geçen hafta salı günü saat 01.00 sıralarında Gaziemir Aktepe semti Süleyman Ergin Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki otomobilin teybini çalmaya çalışan 18 yaşındaki O.K.’yi suç üstü yakalamıştı. Üzerinde otomobilin kapısını açmaya yarayan 25 cm uzunluğunda demir çubuk da çıkan O.K., gözaltına alınarak Oto Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürülünce, nüfus kayıtlarına göre 23 Şubat 1992 doğumlu olduğu ve doğum gününde yakalandığı ortaya çıkmıştı.
KÜÇÜK YAŞI KURTARDI
Daha önce de 8 hırsızlık, 3 uyuşturucu madde kullanmak suçlarından poliste kaydı olmasına rağmen her seferinde 18 yaşını doldurmadığı ve  kanunlara göre çocuk sayılarak çocuk mahkemelerinde yargılandığı için az ceza aldığı ve serbest kaldığı, ancak bu kez yaklaşık 1 saat farkla reşit olduğu saptandı. Reşit olduğu için artık normal mahkemelerde yargılanacak olan O.K., sevkedildiği mahkemede yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Bir türlü uslanmıyor

Serbest kaldıktan iki gün sonra 25 Şubat’da O.K., bu kez Buca 268 sokak üzerinde park halindeki 35 E 9384 plakalı otomobilden hırsızlık yapmaya çalışırken yeniden yakalanmasına rağmen sevkedildiği mahkemede yine tutuksuz yargılanmak üzere salı verildi.

SIRLARINI ANLATTI

Uslanmayan O.K., en son 2 mart salı günü Basın Sitesi 52/96 sokak üzerinde duran 35 DA 021 plakalı otomobilden hırsızlık yaptığı esnada yakalanınca ilginç sırrını da polislere anlattı. Sevkedildiği mahkemede bu kez tuttuklanan O.K., polislere ailesinin kendisini eve kabul etmemesi üzerine sokaklarda kaldığını, yanlarında kalabileceği arkadaşlarının da cezaevinde olmasından dolayı tutuklanıp onların yanına gitmek için hırsızlıkları yaptığını söylediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!