Her Yerde Aşk Var özel partisi

Güncelleme Tarihi:

Her Yerde Aşk Var özel partisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2010 00:00

Geliri engelliler için kullanılacak bir projeye kaynak yaratmak amacıyla parti havasında ‘Her Yerde Aşk Var’ adıyla sevgililer günü buluşması düzenledi. 200 seçkin İzmirli, doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

KÜLTÜRPARK Rotary Kulübü, IDEA Yapı ve Arkas Otomotiv Peugeot desteğiyle, geliri engelliler için kullanılacak bir projeye kaynak yaratmak amacıyla parti havasında ‘Her Yerde Aşk Var’ adıyla sevgililer günü buluşması düzenledi.
Şırıngayla içki içtiler
Alışılagelmişin dışında bir mekanda, ‘VP Film Plato’da gerçekleşen partide, gecenin organizasyonunu üstlenen Benan Bilek her tarafın günün rengi kırmızılarla bezerken, 200 civarında İzmirli, Grup Voice’nin eşlik ettiği Nükhet Yalçın ile Renan Bilek’in birbirinden güzel yerli ve yabancı şarkılarıyla doyasıya eğlendi. İzmir Outside Catering ise birbirinden farklı lezzetleri ve sürprizleriyle geceye renk kattı. Sevgililer sevgilisinin ağzına içki enjekte etti.En iyi karaoke yarışmasında birinci gelen Sezin- Fadıl Sivri çifti, alkışlar arasında hazırlanan kırmızı koltukta yerini aldı ve patlatılan şampanyayı birlikte içti.

En iyi ilişki

Haberin Devamı

Yapılan değerlendirme sonucunda “Tüm Zamanların en iyi ilişkisi” ödülünü Sel- Aziz Peker çifti, “Tüm zamanların En Güzel Özür Oskarı”nı Gülşah- Alp Limoncuoğlu çifti, “Tüm Zamanların En Güzel Hediyesi Oskarı”nı  Banu- Taner Aksoy çifti, “Tüm Zamanların Balayı Macerası Oskarı”nı  Seden- Murat Balcı çifti, “Tüm Zamanların En Yeni Evlisi Oskarı”nı Jale Türkmen  Üzrek- Mehmet Üzrek çifti aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!