Hedef, zeytinde sektörel teşvik

Güncelleme Tarihi:

Hedef, zeytinde sektörel teşvik
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2011 20:36

CHP Manisa’dan vekil aday adayı olan Bülent Sağlam, seçilmesi halinde, yörenin zeytin ve zeytinyağı sektörel yatırım teşvik bölgesi kapsamına alınması için çalışacağını söyledi.

Haberin Devamı

ÇEŞİTLİ özel şirketlerde genel müdürlük yaptıktan sonra emekli olan Bülent Sağlam, CHP Manisa’dan milletvekili aday adayı oldu. Öncelikli amacının hem Manisa’yı hem partisini Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu aktaran Sağlam, aday gösterilip seçildiği takdirde Manisa için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.
Bülent Sağlam, “Öncelikli olarak, Manisa ve ilçelerini zeytin ve zeytinyağı sektörel teşvik bölgesi kapsamına alınması için çalışacağım. Zeytin ve zeytinyağı ihracatında rekabet edebilecek fiyatların oluşması için devletin vereceği primlerinin artırılmasını sağlayacağım” dedi.
Merkezde ve nüfusu 50 binin üzerindeki ilçelerde ‘Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’ kurulmasıyla ilgili TBMM’ye yasa teklifi vereceğini de dile getiren Sağlam, “İlçe OSB’lerin ‘Yatırım Öncelikli Teşvik Bölgesi’ kapsamına alınması için çaba göstereceğim. Manisa bölgesinde ‘tarıma dayalı sanayinin’ gelişmesine yönelik her türlü proje ve çalışmaların içinde olacağım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!