Hava yastıkları hayat kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Hava yastıkları hayat kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2009 00:00

Bir cip ile otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. İki araçta da açılan hava yastıkları sürücülerin kazayı küçük sıyrıklarla atlatmalarını sağladı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Alsancak Semti’nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Korkunç kaza, dün saat 02.30 sıralarında Alsancak Liman Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kafa kafaya çarpıştı

Münevver Senam Bilgi’nin (28) yönetimindeki 35 HYD 24 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak Liman Caddesi’nde, Bilkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Muhammed Buğra Ünal’ın (20) yönetimindeki 06 PB 962 plakalı ciple kafa kafaya çarpıştı.

Otomobilde sıkıştı

İki aracın da hava yastıklarının açıldığı kazada üniversite öğrencisi Bilgi hafif yaralanırken, cipteki 2 arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan Münevver Senam Bilgi, olay yerine gelen AKS-110 ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Bilgi, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!